Nyheder

Hattrick til BK Amager

Sidste lørdag spillede BK Amager mod Stevnsgade Superwomen om bronzemedaljerne i DL.

Det blev en medrivende og intens affære, som holdt spændingsniveauet til allersidste sekund, hvor Stevnsgade havde et skud for at udligne og dermed tvinge kampen i overtid. Inden da havde Stevnsgade været pænt foran, men en slutspurt fra BK Amager afgjorde altså kampen til amarkanernes fordel.

Oveni tredjepladsen i Dameligaen, modtog BK Amager herudover to priser.

Et flertal af dameligaens coaches havde stemt på BK Amagers coach Sam Tamargo, som årets coach og han modtog hæderen i halvlegspausen. Det var 2 sæson i træk at året coach kom fra BKA. I sidste sæson gik hæderne nemlig til Jesper Krone.

Derudover havde et flertal af dameligaens spillere stemt på BK Amagers Catharina Palm Jensen, som årets spiller og hun modtog hæderen til et stort bifald fra en næsten fyldt Amagerhal samt spillerne fra de 2 hold i bronzekampen, som virkede helt enige i beslutningen.

Der er 2. gang i karrierien at Catharina bliver årets spiller i DL. Også i sæsonen 2009/10 tilfaldt hæderen den dygtige BKA-spiller som indtil nu har spillet 411 kampe for BKA og kun mangler 22 point i at være den første spiller i DL der har scoret 4000 point.