Nyheder

Gratis adgang til SISU - Hørsholm 79ers søndag eftermiddag

Når de danske mestre fra sidste sæson søndag eftermiddag tager i mod Hørsholm 79ers i Kildeskovshallen, er der gratis entre.

Kampen er den første hjemmekamp for dameholdet i dameligaen. De fire-dobbelte, dobbelte (pokal og DM) mestre, SISU, tager imod ærkerivalerne fra Hørsholm. Hørsholm har oprustet til denne sæson. De klarede på en god anden halvleg sidste weekend at få en komfortabel sejr i hus over Falcon. Bl.a. gjorde amerikanske Joy Marie Burke, serbiske Ivana Jovanovic og Iben Soltau (tidligere SISU) det godt for Hørsholm. Spændende at se, hvordan SISU vil klare udfordringen fra Hørsholm.

SISU spillede sidste weekend mod Amager, hvor de kom lidt i stormvejr mod Amagers 3p’s skytter i 3.periode. På en solid indsats til sidst lykkedes det dog SISU at hive en 7-points sejr hjem, hvor bl.a. unge Mathilde Colding-Poulsen imponerede med 23 point og et par afgørende steals. SISU byder velkommen til Jeanett Sørensen, Tori Lehr, Julie Kongeskov og Kailey Colonna, der er nye spillere i forhold til sidste sæson.

Der er Tip-off kl. 15:00 og med gratis entre er det bare at møde op og se 2 af de bedste damehold i Danmark i aktion.