Nyheder

God præstation af 79ers giver sejr

Vi forventede en taet og svaer kamp, i saer hvis man ser til den sidste kampen og sidste årets slutspillskamper.

Sammen med at mange vigtige spillere er vaek og 79ers ikke har får de nye rollerne og spillet på plads endnu, kan vi ikke forvente andet en et taet opgör. Nu bliver kampen noget helt andet, 79ers spiller meget godt forsvar og har spillere der kommer ind og bidrager til hårdt arbejde, höj energi og fornuftigt angrebsspill. Til sidst vinder hjemmeholdet med 73-56.

Förste halvleg: 79ers forventede at Maria Jespersen, Sophie Tryggedsson og Kelly Meredith sku komme godt ud fra start og give 79ers problem. Efter at spille meget godt forsvar på Maria Jespersen og med Sophie Tryggedsson i tirdligt fejlproblem er det ”kun” Kelly Meredith der spiller stabilt i begge ender. Hun scorer også 16 p inden pausen.

Hjemmeholdets forsvar giver mange muligheder til fastbreak og en god balance over hele banen. Det giver os muligheden at styre tempot i kampen og 79ers er foran med 43-33 i pausen.

Anden halvleg: Hjemmeholdet justerer lit i insideforsvar og for meget bedre styr på Kelli Meredith der kun scorer 2 p i anden halvleg. 79Ers spiller meget smart og taet i forsvar og det giver fastbreak og 2nd break. Hele holdet bidrager end masse og vi mister tempo, energi eller forsvar ved vores udskiftninger.

I sluttning af kampen er 79ers foran med 20 men Aaby afslutter godt og til sidst vinder 79ers med 17 p. En meget stabil praestation og godt arbejde fra hjemmeholdet.

Top scorers Hørsholm 79ers; 79ers:Therese Deemand 19, Maja Gerlyng 16, Line Piechnik 12

Top scorers Aabyhøj IF: Kelly Meredtih 18, Bianca Morsoe 10, Sophie Krognos 8

Kampens Firestarters
79ers: Maja Gerlyng
Aaby: Kelly Meredith