Nyheder

Forventet sejr til BK Amager mod Falcon

Begge hold kom ind til dagens kamp med et nederlag i bagagen. BK Amager tabte overraskende klart i Lemvig Basket og Falcon fik en øretæve i Aabyhøj IF, så begge hold havde noget at bevise.

Falcon havde Simona Bartkova og Freje Christensen med på hjemmebane igen efter skader.

I første periode følger Falcon godt med, men kan dog ikke holde Amager dygtige Amerikaner Keyona Bryant for at få skud i feltet, hun scorer 8 af Amagers point.

I anden periode hænger Falcons forsvarsspil ikke rigtig sammen og Amager løber fra Falcon til en halvlegsføring på 42-26.

Amager er dygtige til at bruge deres inside fordel til både skabe skud inside og frie skud væk fra kurven. Bolden bliver flyttet godt og Amager sætter de frie skud. Keyona Bryan og Catharina Palm har scoret hendholdsvis 11 og 9 points for Amager, mens Falcons scoringer er fordelt rimeligt ligeligt mellem 5 spillere.

Falcon får en del mere aggresivitet i deres forsvar og især i reboundspil i 2. halvleg. Simona Barkova og Freje Christensen får nu vist at støvet de har samlet under deres skadesperiode er ved at være væk og de kan hjælpe holdet igen.

Amager får stadigvæk meget fra deres 2 stjerne i Bryant og Palm, men mange spillere træder til og sejren er aldrig i fare for Amager. 6 spillere scorer 6 points eller mere i en kamp hvor Amager giver lidt ekstra tid til bænken.

For Falcon er det igen Elisabeth Brynaa der scorer mest, men 30 points fra Josefine Vincentz, Sofie Vincents og Freje Christensen luner godt for Falcon.

Falcon laver kun 11 turnovers og taber kun reboundkampen med 7.

Topscorere for Falcon: Elisabeth Brynaa med 17, Freje Christensen med 11 og Josefine Vincents med 10 points. Josefine Vincents og Simona Bartkova have hver 3 assists og Simona Bartkova havde 9 rebounds.

Topscorere for BK Amager: Keyona Bryant med 20 og Catharina Palm Jensen med 12 points. Maria Dinesen havde 5 assists og Keyona Bryant 12 rebounds.