Nyheder

Første sejr i mellemspillet til Aabyhøj IF

Damerne fra Åbyhøj sikrede sig i dag mellemspillets to første point i åbningskampen mod Falcon.

I første halvleg af kampen fulgtes de to hold ad pointmæssigt. Især Simona Bartkova voldte hjemmeholdet store problemer, med alsidigt angrebsspil og flotte scoringer.

I den anden ende var især Amalie Carlsen en vigtig brik med to flotte 3ere på vigtige tidspunkter. Ved halvleg var stillingen 32-27 til hjemmeholdet og spændingen var intakt.

Det ændrede sig dog i tredje periode, hvor hjemmeholdet kom ud som lyn og torden. Aggressivt forsvarsspil og hurtigt angrebsspil udbyggede hurtigt føringen, og Falcon måtte se alvoren i øjnene efter en periodesejr på intet mindre end 28-13 til Aabyhøj. Selvom Falcon kom efter det og endda vandt fjerde periode 18-13, var hjemmeholdets forspring for stort, og kampen endte med en 15 points sejr til Aabyhøj.

Slutresultatet bliver på 73-58 (13-17, 19-10, 28-13, 13-18) til hjemmeholder der derved får en god start på mellemspillet.

Begge hold havde 4 spillere på tavlen med tocifrede pointtal, og Maria Jespersen trumfede med 10 rebounds til en double-double; 12 points og 10 rebounds. Topscorer for hjemmeholdet blev dog Britt Harris med 13 point, men også Julie gjorde god figur med 11 points, 7 rebounds og 6 assists på bare 21 minutter.

Fra udeholdet scorede Simona Bartkova flest med 14 points i kampen.