Nyheder

Forretningsføreren har ordet

Dameligaens sæson 2014/15 er nu godt i gang og man må sige at de første kampe lover godt for en spændende og intens sæson.

Der sker en masse nye tiltag på damebasketballfronten i Danmark. En rigtig god nyhed er at der er kommet et seniordamelandshold som under Hrannar Holms ledelse har spillet en række kampe. Dels har holdet spillet kampe mod Østrig og Island. Holdet har også været på rundrejse i Kina og spillet mod nogle rigtig stærke hold.

I ligaen er der også sket en del. Dameligaen, DBBF og det Norske Basketballforbund har lavet et samarbejde, der kører i denne sæson. Det norske forbund har udtaget to hold og de hold spiller kampe mod de syv danske Dameligahold. Det bliver en separat turnering, så det er ikke sådan at der kommer norske hold i Dameligaen. Alle kampe afvikles over fire weekender i Danmark.

Dameligaen har valgt at damerne selvfølgelig skal følge med udviklingen af basketball og bruge tre dommere til alle kampe i denne sæson. Alle har store forventninger til at denne ændring vil gøre det sjovere at se basketballkampe.

Ser man på holdene i ligaen, er der flere hold, der kunne bejle til at vinde guldet.

SISU har efter de sidste års dominans formået at fastholde de spillere der har været kernen de senere sæsoner. Så mon ikke klubben går efter femte danmarksmesterskab i træk.

Men nogle af de andre hold ser stærkere ud i år, så det bliver spændende om, der er nogle af dem, der kan vippe SISU af pinden.

De syv klubber i Dameligaen har lovet hinanden, at i denne sæson skal alle klubber knokle med at det bliver en endnu mere spændende og sjov oplevelse at se Dameligakampe.

Bolden er nu givet op for en spændende sæson forude med nogle gode kamparrangementer og masser af spændende kampe på banen.

Vi ses i hallerne - Jesper Johansen