Nyheder

Fokuskamp lørdag i Herlevhallen

Til lørdagens fokuskamp i DL kl. 13 i Herlevhallen mellem BMS Herlev Wolfpack og BK Amager kan tilskuerne forvente en masse underholdning og sjov.

I BMS Herlev synes vi selv, at vi er gode til at lave sociale arrangementer både for ungdomsspillere og deres forældre. Det er en fin måde til at få alle med tilknytning til klubben til også at blive engageret i klubben.

Det er nu engang lettere at skrue op for det, vi har succes med, end at prøve at finde på noget helt andet, som ikke passer til vores klub-kultur og DNA.

Derfor har vi tilrettelagt dagen med udgangspunkt i et familievenligt perspektiv dvs. fælles spisning til absolut lavpris, hoppeborg for de mindste, slush ice og klub-bod, ligesom vi plejer. Under kampen bliver der masser af spas: Skud-konkurrencer, dinosaur-løb, bean bag-konkurrence og tovtrækning mellem fans fra begge klubber. Vi er så heldige, at vi har to af landets bedste speakere, nemlig Søren Pedersen og Claus Strøh til at styre slagets gang. Det bliver mega-nice og man behøver ikke have forstand på basket for at have det sjovt i pauserne undervejs.

Vi vil jo også rigtig gerne have så mange som muligt i hallen, og desuden er der en spændende herre-ligakamp i forlængelse af fokuskampen, ligeledes mellem Wolfpack og BK Amager. Derfor byder vi for første gang i denne sæson også på fadøl i håb om, at det måske kan medvirke til at tiltrække en bredere kreds af fans. I de første to perioder af damekampen er der halv pris på fadøllene, så det er om at være med fra start.

Vi har kørt en massiv markedsføringskampagne på de sociale medier, ligesom ligaspillerne har været ude til alle vores ungdomshold for at dele fribilletter ud. Wolfpack er Dameligaens yngste hold og vi vil gerne have spillernes unge venner i hallen også.

Generelt er BMS Herlev og BK Amager to traditionsrige klubber, som minder om hinanden med klare værdier baseret på fællesskab og et aktivt klubliv på tværs af holdene. Vi kan godt være konkurrenter på banen og samtidig hygge os sammen bagefter. Netop derfor forventer vi også, at vores venner fra BK Amager vil komme med mange engagerede tilskuere.

Som noget særligt bliver dagens kamp optaget af den professionelle udbyder Sport Live og transmitteret lørdag aften på kanalen kl. 22 eller søndag formiddag som genudsendelse. Vores egne Ronnie Ziegler og Peter Aabling er de superkompetente medkommentatorer. Sport Live kan du finde hos de fleste TV-leverandører: You See, Canal Digital, Waoo, Stofa og TDC. Vi er meget stolte over, at Sport Live har valgt at sende netop vores fokuskamp som et professionelt TV-produkt, så hvis du ikke ser kampen live i hallen, skal du ind hos Sport Live for at se den.

For når alt kommer til alt, er lørdagens fokuskamp et topopgør mellem Dameligaens nr. 2 og 3, som begge har ambitioner om at blande sig i medajlestriden. I de rammer vi ellers har lagt for kampen, kan det kun blive en rigtig god oplevelse.

Vel mødt i Herlevhallen.