Nyheder

Flot Amager spil giver sejr over SISU

Gæsterne fra Amager kommer bedst fra start og for straffet hjemmeholdet i transition og fra distancen.

Igennem hele kampen, kommer gæsterne op med et stort spil eller en vigtig scoring, som tager modet og troen fra værterne. Specielt amagers amerikaner – Kelly Hardeman var flyvende og giver holdet både point, rebounds og en energi, som resten af holdet følger op på.

Sisu giver comeback til Shaniqua Nilles, som desværre har været ude i 4-5 uger, og har været en savnet tyngde på et ungt mandskab. I denne periode har Sille Balling, Johanna Kampp og Alberte Schang steppet op og de var også aftens bedste for værterne. Amerikanerne Ciara Andrews og Jazmine Redmon viste i glimt deres offensive styrker og Redmon sled og slæbte også defensivt, ofte spildte kræfter, da holdet sjældent for bundet defensiven sammen med 5 deltagere.

Første periode står der 100 % Amager på – hjemmeholdet virker tøvende og usikre. Cifrene 14-25 giver et godt billede af forskellen på holdene og en afstand, som en enkelt gang eller to, bliver krympet til 8-6 stykker; men hver gang svarer gæsterne dygtigt og rutineret igen.

Kampen bliver afgjort af Amagers 1. periode og gæsternes profiler Kelly og Katarina, spiller skiftevis strålende i begge ender og leder med stor selvtillid.

Kampens spiller for gæsterne var Kelly Hardeman med 26p og 17 reb. For hjemmeholdet var der enkelte lyspunkter – Alberte Schang scorer 8p på bare 10 min, Johanna Kamp får lagt 11p. Bedst på point siden var Ciara Andrews med 21. Jazmine Redmon med 11p og 12 reb.

Hos gæsterne var Katarina Palm med sine 21p flot bidragene til sejren som endte på 70-82 (14–25, 18–13, 15–22, 23-22).

Hjemmeholdet kan nu gå på tidlig juleferie, hvor vi venter to forstærkninger i en amerikansk erstatning for Shaniqua Nilles, som desværre skal give sit knæ lidt ro samt en europæisk post-spiller.