Nyheder

Flere tanker inden lørdagens fokuskamp

"Som sidste led i 3-trinsraketten som optakt til Dameligaens første fokuskamp, har vi besøgt Amagers træner i træningslokalet. Mens Lars Klussmanns spillere knokler på med squats og lunges, har han tid til at hurtigt tale med os.

Adspurgt om ligaens forsøg med fokuskampe, fortæller Lars, at: "... det er et rigtig godt tiltag med fokuskampe, hvor der lige bliver givet lidt ekstra fra navnlig hjemmeholdets side, så jeg og hele Amager-holdet har glædet os meget til vores fokuskamp".

Coach Lars, fortæller i øvrigt, at i forhold til det, der skal ske på banen, har holdet forberedt sig på præces samme måde, som til enhver anden kamp. "For at holde fast i vores koncept", men supplerer i øvrigt, "... at alle på holdet har gjort meget for at sprede budskabet og skaffe så mange tilskuere som muligt til kampe".

Lars Klussmann slutter af med følgende tanker om kampen mod Værløse Blue Hawks: "Vi glæder os til at tage imod Værløse, som har et ungt og energifyldt hold. Vi har døjet med et par skader i denne uge, men vi havde en kamp med god intensitet og godt spil mod Lemvig i lørdags, så
vi satser da på at fortsætte i det spor, så tilskuerne får en rigtig god basketoplevelse i Amagerhallen.

"Tak til BK Amager og de to headcoaches for at fortælle lidt om baggrunden og tankerne for fokuskampen i morgen i Amagerhallen kl. 17.00. Vi håber meget på, at hallen vil blive fyldt til bristepunktet. Vi håber på røde lamper, og at vi næsten skal frygte at brandmyndigheden kommer forbi og stopper kampen. Så fyldt vil vi gerne have det bliver i
morgen. Så kig forbi."