Nyheder

Falcon vinder hjemme efter god 2. halvleg

Horsens havde kun 6 spillere klar til start, da skader, skole og andre uheldige omstændigheder har ramt holdet. Horsens havde dog ikke tænkt at ligge sig ned og kæmpede bravt hele kampen.

Falcon starter aggresivt og bringer sig foran 6-0. Derefter får Horsens lidt bedre fat og får reduceret til 15-12, hvorefter Falcon lukke perioden med et 8-0 run til stillingen 23-12. For Falcon er det Elisabeth Brynaa med 9 points og Marie Gabeberg med 6 der er farligst, mens Emily White sørger for 10 af Horsens 12 points.

I 2. periode har Falcon lidt svært ved at få bolden i kurven, men er dog stadigvæk i stand til stække de fleste af Horsens angreb. De fleste point kommer fra linjen, dog krydret med en 3’er fra Marina Dyrberg og 2 lange 2’ere fra Freja Christensen. For Horsens melder flere spillere ind og har nu fået points fra 5 spillere, dog stadigvæk domineret at 12 points fra Emily White. Falcon fører 38-22 ved pausen.

3. periode minder en del om 1. periode – Elisabeth Brynaa med 9 og Marie Gadeberg med 6 point og Emily White der dominere under kurven, men Horsens får nu gang i skudene udefra med 6 point fra Dicte Houmøller og en 3’er fra Kendahl Kelly. Falcon går ind til sidste periode med en 61-36 føring.

4. periode bærer præg af ”Run and Gun” og det ser ud til at passe Horsens godt, da de vinder sidste periode med 21-23. Rebecca Houmøller er vågnet og scorer 10 point i perioden bl.a. med 2 3’ere. For Falcon scorer Caroline Jacobsen også 2 3’ere.

Slutresultatet 82-59 betyder at Falcon nu har fundet 3 kampe i træk og er sikret deltagelse i B mellemspillet, men Horsens stadigvæk ligger sidst og skal kæmpe hårdt med Virum og Værløse om at komme med i dette mellemspil.

Topscorere for Falcon: Elisabeth Brynaa med 26, Marie Gadeberg med 15 og Freja Christensen med 10 points. Elisabeth Brynaa havde 6 assists og Simona Bartkova 9 rebounds.

Topscorere for Horsens: Emily White med 22 og Dicte Houmøller med 16 point. Emily White havde 14 rebounds.

Player of the match: Elisabeth Brynaa med 26 points og 6 rebounds (27 minuter) - 64% på 2’er, 67% på 3’ere og ikke mindst 100% på strafe.