Nyheder

Et par ord før lørdagens fokuskamp

"I forbindelse med morgendagens fokuskamp har DL talt med en spiller fra begge hold:

Thea Mikkelsen fra BMS/Herlev Wolfpack udtaler: Jeg glæder mig til at få revanche mod Amager. Vi har indtil videre bevist, at vi kan spille med i toppen, så det kunne være fedt med en sejr mod et tophold.

Hvad synes du om Dameligaens tiltag med fokuskampe?: Nu er jeg en af de yngste i ligaen, men synes det er et fedt tiltag. Hvis vi vil have mere opmærksomhed omkring dameligaen bliver vi nødt til selv at være med til at skabe dette og der synes jeg at fokuskampe er en super god ide som en start. Som spiller er det fedt at opleve der kommer mange tilskuer og det er noget der bidrager til energien og motivationen.

Hvad kommer I med? Vores ekspert mener I er lidt underdogs i kampen mod de danske mestre?: Om vi er underdogs eller om vi er favoritter, så er vores energi og fight den samme. Vi vil komme med den samme indstilling som til alle de andre kampe og gøre vores bedste for at de fremmødte får en god kamp.

Cecilie Tvede fra BK Amager udtaler om kampen: Jeg ser generelt frem til alle vores kampe, så ja, jeg ser også frem til fokuskampen på lørdag, og jeg er spændt på at se hvor mange der kommer i hallen og bakker op om Dameligaen. Vores sidste kamp var en fokuskamp på hjemmebane, og selvom stemningen i hallen altid er god, kunne man godt mærke at der lige var skruet lidt mere op for stemningen end til vores normale grundspilskampe. Så jeg er også spændt på, hvordan stemningen i hallen kommer til at være på lørdag.

Jeg syntes det er et godt tiltag Dameligaen prøver med fokuskampene, da jeg føler at det er med til at sætte mere fokus på Dameligaen, og forhåbentlig tiltrække flere tilskuere, til dameligakampene. Så det syntes jeg helt sikkert, at det er noget vi skal have mere af.

Hvad kommer I med til kampen. I er på forhånd favoritter? Jeg syntes BMS har vist denne sæson at de sagtens kan spille med i toppen. Så det er en kamp hvor vi skal være klar fra start af, og hvis vi begår for mange fejl, kan det godt gå hen at blive en tæt kamp.

Tak til de to spillere. Og god kamp"