Nyheder

Et langt nederlag!

Det blev en lang kamp for hjemmeholdet Værløse, da de søndag eftermiddag tog imod Falcon. Falcon lagde stærkt ud, og bevarede presset på Værløse igennem hele kampen, i det der blev et langt nederlag!

1. Qtr: Første scoring kom fra Jessica Fuller, der med 2 gange 2 point, idenfor det første minut gjorde stillingen til 4-2. Værløse havde utrolig svært ved at få bolden igennem ringen, mens det for Falcon var lidt mere ligetil. Tilgengæld havde Falcon sværere ved, at komme helt frem til kurven, pga. et stærkt forsvarsspil af hjemmeholdet.

Forsvarsspil var dog ikke nok til, at komme foran i kampen, og med 1.20 min. igen, var stillingen 15-24 til Falcon, hvilket var slutstillingen ved afslutningen af 1 periode.

2. Qtr:  De to hold spillere lige op i starten af perioden, mens Falcon bevarede deres 10 points forspring. Midt i perioden hævede Falcon tempoet, og rykkede helt fra Værløse, ved at bringe sig til stillingen 26-40, godt anført af en stærkt spillende Jessica Fuller, samt Josefine Sørensen.

I det sidste minut af halvlegen, havde Værløse et powerplay med 5 angreb i træk, der desværre for dem kun endte ud i 2 point. Første halvleg endte 32-46.

3. Qtr: Første scoring for hjemmeholdet kom efter 40 sek. spil, fra Alexandra Chilli. Det var Værløse der kom bedst fra start, og de begyndte, at få nogle point i kurven. Falcon kom dog tilbage i kampen, og begyndte lige så stille, at skabe yderligere rum ned til Værløse, ud over de 20 point der allerede lå til grundlag for stillingen, der med 6 min. tilbage af 3 periode var på 36-58. 3. periode endte 44-67.

4. Qtr: Falcon kørte efter 2 minutters spil et hele 9 points
angrebsspil, med størstedelen af point scoret af Josefine Vincents, hvilket bragte stillingen op på 44-77, til Falcon. På trods af et forspring på 31 point med 1½ min. tilbage af kampen, fortsatte Falcon med, at lægge pres på Værløse, der havde svært ved, at komme frem til chancer i første omgang, men samtidig også problemer med at eksekvere når chancerne endelig bød sig.

Kampen sluttede 57-86 (15-24, 17-22, 22-21, 13-19).

Falcon placerer sig efter kampen med 6 point ned til Værløse, hvilket gør en 3. plads til en svær opgave, fremadrettet, for Værløse. Potentialet er stort i Værløse og formår de, at holde deres niveau oppe igennem en hel kamp, vil de helt sikkert kunne spille med i kampe, mod alle hold i ligaen.

Kampens topscorer:
Værløse BBK: Verena Bachler 17, Janet Hatfield 14 og Alexandra Chilli 13.

Falcon:  Jessica Fuller 28, Elisabeth Hansen 14, Josefine Sørensen 12 og Josefine Vincents 12.

Woman of The Match: Verena Bachler 17 point. / Jessica Fuller 28 point.

Skribent: Simon Ravn