Nyheder

DL aflyser resten af sæsonen

Dameligaen har i dag truffet den vanskelige beslutning, at aflyse den resterende del af sæsonen 2019/2020 grundet situationen omkring COVID-19.

De resterende kvartfinaler, samt semi- og finaler er aflyst pr. dags dato. Beslutningen om evt. at kåre en dansk mester ligger hos DBBF.

Beslutningen om at annullere resten af sæsonen blev truffet på et telefonmøde her til aften klubberne i mellem. Vi vil gerne takke alle fans, spillere, trænere, dommere og frivillige for det engagement der er blevet vist i de kampe der er blevet afviklet og den loyalitet der har været overfor ligaen, men i den nuværende svære situation er der ingen anden beslutning der giver mening.

Forretningsfører Robert Rømer udtaler: ”Basketligaen aflyste deres kampe i tirsdags. Vi var noget længere fremme i vores turneringsafvikling, idet vi allerede var i gang med kvartfinaler. Vi ville derfor afvente og se hvad der skete i denne virus-epidemi; vi har i den forgangne uge talt med klubberne, spillerrepræsentanter samt sundhedspersonale; og med Statsministerens forlængelse af ”lukningen af Danmark” i dag, er det den eneste ansvarlige beslutning”.

Vi ses til en ny sæson 2020/2021 - Og pas godt på hinanden derude.