Nyheder

BMS Herlev Wolfpack stadig ubesejret på hjemmebane

Det kan godt være at kampen mellem BMS Herlev Wolfpack og Værløse BBK skulle spilles første søndag i advent men hjemmeholdet havde bestemt ikke tænkt sig at dele gaver ud.

Af de første 6 kampe er holdet stadig ubesejrede på hjemmebane, hvilket lidt over 100 tilskuere kunne konstatere efter dagens kamp. I starten af dagens kamp var det dog ikke givet at det skulle blive til endnu en sejr til de unge piger.

Kampen starter lidt nervøst fra begge sider, men Frida Formann er tilbage efter sin ankelskade og med 7 point i træk gør hun sit til at Værløse kommer foran 9-4. Men hjemmeholdet hænger i og midt i periode bliver der debut til kun 15-årige Bianca Braikia. Hun kommer ind og går helt uimponeret til opgaven og starter med score dine 2 første point i Dameligaen efter kun at have været på banen et lille minut. I kraft af 6 for 6 fra straffelinjen fra Cecilie Jessen og 7 hurtige point af ligaens topscorer Emilie Gudmand kan hjemmeholdet slutte 1. periode foran 19-17.

En periode der også giver debut til Natascha Pedersen, som også kun er 15 år.

2. Periode ligner lidt første hvor Værløse vinder de første 5 minutter 6-2 og BMS Herlev Wolfpack tager en time-out.  Det viser sig at være et godt træk da pigern kommer ind og de sidste 5 minutter vinder hjemmeholdet 15-5 hvilket betyder de kan få til pausen foran med 36-28.  Fortsat med 100% fra staffelinjen.

I 3. halvleg virker det til at BMS Herlev pigerne stadig har fuld kontrol over kampen. De rammer egentlig ikke så godt udefra men bliver ved med at kæmpe og dække godt op. Værløse der imod har stadig svært ved at finde vej til kurven og få lagt de nemme bolde i. BMS Herlev når at bringe sig foran med hele 17 point i løbet af perioden og vi skal helt hen til sidste minut i 3. periode før hjemmeholdet brænder et straffe.

I sidste periode kaster Værløse alt hvad de har ind i kampen og det giver også pote og ryster lige kort hjemmeholdet men tættere på end 53-47 kommer de ikke. BMS Herlev pigerne formår at holde koncentrationen på deres straffe, hvilket hjælper dem i 4. periode hvor 11 ud af deres 13 point er fra straffelinjen.

Hvis man kigger lidt på statistikker så er hjemmeholdet 19/62 på gulvet og udeholdet 19/82 men en forskel kan ses på straffekast hvor BMS Herlev Wolfpack scorer hele 27/31 men Værløse har 8/14.

Topscorer i dagens kamp for BMS Herlev var Emilie Gudmand med 23, Caroline Glud 11 og 15 rebounds, mens søstrene Jessen hver havde 10. For Værløse var det Frida Boje Formann med 17 og 9 rebounds men Maria Høgh havde 10.

Dagens resultat betyder at BMS Herlev nu har vundet 3 kampe ud af de første 6 mens Værløse må nøjes med den ene sejr de fik da de i første runde slog sidste sæsons sølvvindere fra Stevnsgade Basketball.

Netop Stevnsgade er BMS Herlevs næste modstander allerede på fredag i Nørrebrohallen mens Værløse på hjemmebane skal se om de kan stoppe Åbyhøjs sejrsstime.