Nyheder

Blue Hawks coach om fokuskampen på lørdag

"I dag har Dameligaen talt med headcoach Thomas Hemmingsen fra Værløse Blue Hawks.

Vi spurgte ham om hans tanker omkring ligaens nye tiltag med at have fokuskampe: "Jeg synes det er et rigtig spændende tiltag at have fokuskampe i ligaen, og jeg ser frem til at se hvordan klubberne gør noget specielt ud af netop disse kampe. Jeg håber, det kan være med til at få flere tilskuere i hallen, som får øjnene op for hvor fedt Damebasket kan være og som derfor gerne vil komme igen en anden gang".

Har Værløse forberedt sig på en anden måde til denne kamp end normalt?

Hertil svarer Thomas: "Vi har som sådan ikke forberedt os anderledes til denne kamp, bortset fra at vi jo håber på at der kommer rigtig mange tilskuere i hallen, og at der derfor kan være mere larm og tryk på fra lægterne. Men selvom de fleste nok vil holde med Amager, så er det bare med til at sætte både mig og spillerne yderligere op til kampen".

Headcoach fortæller desuden, at ud over at være en fokuskamp, hvor Amager forsøger at slå publikumsrekord, så er det også starten på anden omgang af de indbyrdes opgør. Det betyder, at begge hold kender hinanden bedre end i det første indbyrdes opgør og samtidig bliver det også spændende at se hvordan de to hold på nuværende tidspunkt står til hinanden i forhold til det første opgør for en måneds tid siden.

Dameligaen siger tak til Værløses træner og ser frem til at høre fra Amagers træner om hans tanker indfor kampen mod Værløse Blue Hawks."