Nyheder

Bliver det SuperWomen eller BK Amager

Mens Virum er finaleklar og Lemvig kan forberede sig på sin 5. bronzekamp i træk, så kæmper BK Amager og Stevnsgade Superwomen videre om den sidste finaleplads.

René Jacobsen fra Lemvig Basket kommer her med sin vurdering inden den 4. semifinale.

Stevnsgade står med en lille fordel efter deres sejr til 2-1 i kampe, men BK Amager må alligevel have en fornemmelse af, at mulighederne stadig er åbne.

De to hold matcher hinanden fint på alle pladser og begge hold har en god bredde i truppen, som giver taktiske muligheder gennem en hel kamp. Men begge hold er også afhængige af, at deres profiler spiller op til deres bedste og holder niveau i de direkte match-ups gennem kampen.

Hos BK Amager er Catharina Palm Jensen den naturlige leder og omdrejningspunktet i spillet. Hendes rutine og høje niveau kan både binde holdet sammen, og give de individuelle momenter, som kan hive holdet op i modgang.

Samme rolle har Ida TP hos Stevnsgade, så en stor del af kampens forløb vil afhænge af, hvordan de to rammer dagen. Rundt om sig har begge profiler en række dygtige spillere, som alle udfylder en afgørende rolle, og det bliver naturligvis vigtig, hvilket hold, der bedst udnytter sine styrker.

Ud over det spillemæssige så vil det mentale komme til at spille ind. Der står meget på spil nu for begge hold, og spørgsmålet er, hvordan de enkelte spillere reagerer på det pres.

Her har Stevnsgade nok et mulehår mere rutine at trække på, men fordelen af hjemmebane kan måske give BK Amager den nødvendige trykhed. Alt i alt er der lagt op til en spændende kamp, som der forhåbentlig vil være stor opbakning til fra publikum.

Begge hold vil kæmpe til det sidste for at komme i finalerne, så mon ikke BK Amager vinder, og alt skal afgøres i en 5. kamp.