Nyheder

BK Amager vinder stort over Falcon BMS

BK Amager fik deres 1. sejr i sæsonen, da de tirsdag aften vandt med hele 40 points over Falcon BMS.

I 1. periode har hjemmeholdet mere end svært ved at få bolden I kurven, men alligevel formår Falcon BMS at hænge på og selvom BK Amagers Rikke Meisner Andersen slutter perioden med en scoring i sidste sekund, så er stillingen blot 12-17 efter de første 10 minutter.

I starten af 2. periode får Falcon BMS bedre fat og i løbet af de første par minutter får de hentet BK Amagers forspring og når også at bringe sig foran 22-20, inden BK Amager spillerne igen tager fat og specielt i de sidste 3 minutter trækker fra til en pauseføring på 30-43. Emilie Fogelstrøm scorer hele 15 points i løbet af 2. periode, blandt andet med 3 ud af 3 fra tre-pointslinjen.

Falcon BMS forsøger at hænge på i starten af 3. periode og efter cirka 5 minutters spil er stillingen 40-50, derfra begynder BK Amager til gengæld for alvor at trække fra og de vinder resten af perioden med 14 points, 48-72.

BK Amager fortsætter med at ”tromle” derudaf i 4. periode, som de indleder med et run på 10-0, inden Falcon BMS midtvejs i perioden får scoret én 3’er. Hjemmeholdets kræfter er dog for alvor ved at slippe op og BK Amager slutter kampen med alt for mange nemmere scoringer. Slutresultat: 60 - 100.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Elisabeth Brynaa Hansen (18 points) og Sarah Sofie Mortensen (13 points og 9 rebounds). Alt i mens der hos BK Amager var hele fem spillere som scorede i “dobbelt-digits”:  Lauren Lea Gregory (23 points og 9 rebounds), Emilie Fogelstrøm (18 points), Catharina Palm Jensen (18 points), Lotte Samsoe Tobiasen (15 points) og Ida Klussmann (11 points).