Nyheder

BK Amager vinder over SISU, 84–57

Det blev Amager, som først kom i gang igen med at vinde.

Begge hold havde tabt de seneste kampe i dameligaen og trængte virkelig til en sejr. SISU lagde pænt ud ved at komme foran 4–0, men de næste 10 point tilhørte Amager, der lagde ud med at sætte to 3’ere. SISUs forsvar var alt for mildt og stillestående og angrebet ikke stærkt nok. Første periode tilhørte Amager, der vandt den 28–13.

Scoringstempoet gik ned i anden periode, men forskellen på de to hold var markant stadigvæk. Amager vandt anden periode 21–8 og dominerede i den grad med energi over et tilsyneladende meget blodfattigt SISU, der ikke lyste af selvtillid, hverken i angreb eller forsvar.

Anden halvleg var klart bedre fra SISUs side. Bedre energi fra starten, om end der gik nogle minutter inden det rigtigt slog igennem. Amager vandt også tredje periode med 21–17. I fjerde periode gav Amager spilletid til dem, der ikke havde fået så meget, og SISU kunne trække sig sejrrigt tilbage fra perioden med 19–14.

Amager placerede sig godt for hinanden kampen igennem og afleverede flot til den frie spiller, hvad også viste sig i 21 assists mod SISUs kun 10. Rebound-statistikken var mere jævnbyrdig, hvor Amager dog stadig sad på de fleste, men kun vandt den 38–34.

Topscorere for Amager var Catharina Palm Jensen med 23, Lauren Gregory med 19. For SISU leverede Kiki Lund igen en godkendt indsats med 18 point, mens Tori Lehr havde 14 point. Mathilde Colding-Poulsen demonstrerede med 6 steals, at basket også er andet end point, som hun dog havde 9 af.

Næste weekend er Lemvig Basket og Aabyhøj IF værter for Norge Øst og Norge Vest, og derfor er der ikke Dameligaen kampe.

SISUs næste kamp er hos Hørsholm 79ers den 6. december, og BK Amagers næste Dameligaen kamp er den 13. december hos Stevnsgade, men de spiller pokalsemifinale hjemme mod Falcon BMS den 4. december.