Nyheder

BK Amager vinder over Aabyhøj IF

Sidst Åbyhøj IF spillede mod Amager spillede de nok sæsonens værste kamp. Britt Harris var ikke med i den kamp. En kamp hvor Keyona Bryant brillerede med 22 point i første halvleg og scorede efter behag.

Heller ikke denne dag var Britt Harris med, ligesom Maria Jespersen sad ude. Begge har været skadet og har siddet ude henholdsvis de sidste 3 og 2 kampe. Men Åbyhøj er et bredt hold og i torsdags mod Horsens BC viste holdet at der er mange strenge at spille på.

Åbyhøj kommer skidt fra start og laver 4 turnovers i streg. Efter en hurtig timeout kommer de dog med i kampen. Amager ligger tager teten fra starten af og ligger sig i front. Åbyhøj hænger på og bliver bedre til at spille sig til gode chancer. Åbyhøj er bagud med 4 iefter 1. periode.

Anden peirode er præget af mange dårlige beslutninger fra Åbyhøjs side og Amager bliver ved med at være træfsikre og mange byder ind med scoringer. Åbyhøj taber perioden med 13 og har meget svært ved at score. Mest fordi de ikke ser de rigtige muligheder i angrebet.

I halvlegspausen bliver der gjort status. Åbyhøj fører reboundspillet og man har formået at holde Keyona Bryant til 4 point. På trods af, at være bagud med 17 er der dog noget positivt at tage med ind i anden halvleg.

Her starter Åbyhøj bedst og midt i tredje periode er Amagers forspring reduceret til 7 point. Amager er dog ikke sådan at ryste og svarer godt igen og ved slutningen af tredje periode er forspringet 19 point.

Hjemmeholdet har formået at sætte point på tavlen man har svært ved at stoppe Amager i forsvaret. Sidste periode minder meget om de forgående. Åbyhøj scorer fortsat ok med point men Amager scorer flere point og ender med at vinde kampen med 23 point.

For Åbyhøj var det en godkendt indsats. Man formåede at holde Keyona Bryant på 10 point og 7 rebounds, og man scorede næsten 70 point uden Maria og Britt, mod et stærkt Amager hold. Amager viser en enorm bredde og hele 6 spillere scorer mere en 10 point.

For Amager var Catharina Palm den mest scorende spiller med 21 point, men den mest dominerende var Maria Dinesen der viser at hun er blevet en klassespiller de senere år, og i dagens kamp har hun 14 point, 9 rebounds (flest i kampen) og 7 assist.

For Åbyhøj var der mange der spillede godt og Kia Fisker viste hendes talent ved at score 16 point og tage 7 rebounds. Julie Høier laver 4 bloks mens Bianca Morsø igen bliver topscorer med 20 point. Det er værd at nævne at Bianca har forøget sit scoringsgennemsnit fra 5,7 point sidste år, til hele 15,7 point i år.