Nyheder

BK Amager vinder lørdagens kamp over SISU

Ligaer på tværs af Europa holdt et minuts stilhed ved kampstart grundet den tragiske ulykke hvori Kobe Bryant med flere omkom. Hvilket selvfølgelig også fandt sted i Dameliga kampen i Amagerhallen, efter præsentationen af spillerne, holdt man et minuts stilhed.

Man var også blevet enige om, at man lod 24 sek. uret løbe ud i første angreb, af respekt for en af de største basketball spillere i verden. Til dagens kamp varmede BK Amager også op i en speciel fremstillet Kobe Bryant T-shirt for at hylde flere af spillernes barndoms idol.

Da kampen gik i gang, var det et meget aggressivt Amager hold der pressede Sisu helt i bund. Amager kom til mange gode scoringer, så Sisu vælger efter 4 min at tage timeout for at prøve stoppe Amagers frembrusende hær. Det hjælper desværre stadig ikke Sisu efter timeout’en at stoppe Amagers spillere. Der bliver scoret en hel del 3.points scoringer anført af en tændt Emilie Fogelstrøm. Amager vinder perioden 26-8.

2 periode starter som 1 periode med en 3 points scoring af Amagers nr.4 Melanie Elmstrøm, men her svarer Sisu igen med en 3 point scoret af Taylor Gleason.

Sisu tager en timeout efter 7 min, denne gang hjælper oplægget fra Sisus trænerstab, for Sisu begynder at komme i gang med rigtigt flot spil, og får presset BK Amager til en del turn-overs, som resulterer i mange flotte fastbreaks.

Sisu er kommet mere med i 2. periode, hvor BK Amager stadig også viste flot aggressivt spil. BK Amagers Ena Viso slutter 2. periode af med en flot 3.points scoring.

Stillingen ved halvleg ender 50-21 til BK Amager.

Efter halvlegen er det ligesom om at Sisu får mere styr på Amagers pres, og kommer til mange gode afslutninger.

Hvilket betyder, at her er det Amager, der tager en timeout allerede efter 3 min for at ændre taktik mod Sisu’s gode spil. Det lykkedes ikke rigtigt, for Sisu har en rigtig god 3. periode, hvor de får mange gode points på tavlen. Amager derimod går lidt ned i kadence, og samtidig begår de en masse fejl, hvilket betyder, at de har holdfejl med 5 min. igen af perioden, dette betyder at Sisu kommer til straffelinjen hver gang Amager begår fejl. Sisu kommer først i fejl problemer med 36 sek. tilbage af perioden.

Sisu vinder 3. periode 19- 24, så stillingen er efter 3. periode 69-45 til BK Amager.

4. periode starter Amager lidt bedre ud end i 3 periode, men er stadig ikke op i samme gear, som i starten af kampen. Scoringerne bølger lidt frem og tilbage, begge hold viser i perioder rigtigt fint spil, med mange flotte scoringer i begge ender. Periodens scoringer ender også lige på 23- 23.

Sisu har en rigtig god anden halvleg, hvor de ligger et godt pres på BK Amagers spillere. Amager vinder dog kampen med 92-68.

BK Amager topscorere er, Ruth Sherrill og Tanita Latesha Allen med hver 16 points, hvor Tanita viser at hun er god bag 3’ere, hun scorer 4 gange flotte 3 points scoringer. Derefter er det Emilie Fogelstrøm, som også fik gang i sine 3 points scoringer, hun ender med 5 af slagsen, hvilket betyder hun ender på 15 points, godt efterfulgt Ena Viso  også med 15 points.

Sisu’s topscorere i kampen er, Anna Clara Mogensen med 14 points efterfulgt af Josefine Haabegaard med 12 points, Asta Blauenfeldt med 11 points og Taylor Gleason med 10 points.