Nyheder

BK Amager vandt ubesværet over SISU

SISU stillede op til dagens kamp med to erfarne guards på skadeslisten. Både Amalie Carnbring Bonde og Camilla Blands sad desværre ude igen med henholdsvis knæ- og ankelbesvær. I efteråret mistede SISU andre tre guards, så coach Roberto Velosa har grebet dybt ned i ungdomsrækkerne og fundet en stribe lovende, unge spillere.

Efter et par minutter stod det 3–4 til Amager. Pointene scoret af holdenes bedste spiller Olivia Applewhite fra SISU og Catharina Palm Jensen fra Amager. Sille Balling kæmpede prisværdigt som ung, startende point guard for at holde sammen på SISUs spil. Amager udbyggede med aggressivt forsvar via et 0–8 run til periodens resultat 13–24.  SISU mistede lidt for let boldene, som Amager meget nemt omsatte til 2 point i en fart.

Anden periode blev ingen skøn affære. Lav score uden det store spil. 7–13 til Amager.

Lidt mere glød kom der over det i tredje periode, hvor Amager satte turboen til og vandt den første halvdel med 4–14. I den anden halvdel skiftedes holdene til at score, men forskellen var alligevel løbet op i 32–58 til Amager. SISUs 16-årige Cirkeline Rimdal stod for fire scoringer i træk. Hun turde udfordre de stærke modstandere og satte med flere gode bevægelser sine modstandere af til sikre scoringer.

SISU lykkedes bedre i den fjerde periode, hvor Amager satte Catharina Palm Jensen og Portia Durrett på bænken. Hen mod slutningen af kampen havde SISU fået reduceret til 51–69 på en solid indsats af Mathilde Colding-Poulsen. Rart at se hende tilbage i spilform. Desværre sluttede SISU ikke godt af og tillod Amager et 0–10 run til 51–79.

For Amager havde Catharina Palm Jensen 21 point, Portia Durrett 15 point og Emilie Fogelstrøm 10 point.

For SISU scorede Olivia Applewhite 20 point og Mathilde Colding-Poulsen 10 point.

BK Amager er allerede i aktion igen tirsdag aften som værter for Hørsholm 79ers, mens SISUs næste kamp bliver i Kildeskovshallen mod Hørsholm 79ers den 24. januar.