Nyheder

BK Amager slår Værløse BBK

Vinterferien er skudt i gang og det kunne ses på tilskuere rækkerne, men de godt 100 tilskuere der var troppet op fik en god dameliga kamp at se.

I 1. periode spiller holdene godt op mod hinanden der er ikke mere end 4 points forskel på holdene og Værløse holder sig godt inde i kampen med sine 5 trepoint scoringer ud af deres 25 point. BKAmager laver 29 point i denne periode fordelt på 7 ud af de 8 spillere.  Perioden ender 29-25 til hjemmeholdet.

I 2. periode viser BKAmagers to amerikanere flotte takter i angrebet. Dynn har flere coast to coast spil og det krydret med flotte afleveringer til Valerie kan Værløse ikke holde kampen tæt. Halvlegen ender 56-37 til hjemmeholdet.

3. periode starter det unge og velspillende Værløse hold godt ud. De vælger de rigtige løsninger og fører perioden 19-15 efter 9 minutter, dog slutter BKAmager perioden af med et 6-0 run og vinder perioden 20-19 og er komfortabelt foran inden 4. og sidste periode 77-56.

I 4. og sidste periode trækker hjemmeholdet yderligere fra og der er ikke tvivl om udfaldet af kampen som ender 97-69.

Generelt skal det siges at Værløse spiller flot basket kommer til mange flotte afslutninger. De har mange tangenter at spille på og supplere hinanden flot.

På hjemmeholdet bliver spillet mere og mere flydende og spillerne er begyndt at kende deres roller på holdet. Alle BKAmager spillere kommer på scoringstavlen og bidrager til den fælles sejr. Forsvars mæssigt er der også styr på aftalerne blandt spillerne.