Nyheder

BK Amager slår Aabyhøj IF knebent

Årets først kamp i Aabyhallen stod mellem de grønne fra Aabyhøj IF og BK Amager.

En kamp hvor der var chance for en hjemmesejrm, men gæsterne kunne rejse hjem til Hovedstaden med en fortjent sejr, da BKA var bedst set over hele kampen.

Aabyhøj kom foran 2-0, kampen var lige i starten, men i slutningen af 1. periode trækker BK Amager lidt fra og er foran med 13-5 efter de første 10 minutter.

2. periode bliver mere jævnbyrdig, midtvej i anden periode er stillingen 19-11 til gæsterne, men Aabyhøj for i anden del af periode, bedre gang i pointene, og det ender med at 2. periode 13-8 til den grønnes således at stillingen ved pausen er 18-21 til BK Amager.

Der er lagt op til en spændende 2. halvleg af kampen, og dette viser sig også tydeligt i 3. periode at kampen bliver mere tæt, og der er spænding på, og Aabyhøj føler at chancen for at vinde kampen er tilstede. 30-27 til BK Amager midtvejs i perioden og inden de sidste 10 minutter fører BK Amager med 38-36.

Der er lagt op til en spændende afslutning i 4. periode, hvor Aabyhøj kommer foran i kampen, for første gang siden starten af kampen.

Men BK amager svarer godt igen, og kommer hurtigt foran igen med 6 point, og formår at holde afstanden til Aabyhøj, kampen slutter med en fortjent sejr til BK Amager på 53-46.

Topscorer for Aabyhøjblev Mariyah Henley og Biance Morsø Chrstiansen der hver scorede 14 Point. For BK Amager scorede Catharina Palm Jensen 23 point og Emilie Fogelstrøm 11 point.