Nyheder

Årets træner i DL kåret

"Så er vi kommet til andendagen af vores uddeling af priser - og denne gang er det årets træner i DL 2019/20 der skal hædres. Det er ligaens trænere der har stemt på denne pris.

DL har fanget forretningsfører Robert Rømer på Corona-hjemmearbejdspladsen på Bornholm, og han løfter sløret for hvem vinderen er: "Årets træner, har jeg overrakt præmien en gang tidligere, da han coachede BK Amager. Han er en dedikeret coach, som formår at få det bedste ud af spillerne. Han er også en krævende coach, som gerne vil se talentet udfolde sig helt.

Årets træner er Sam Tamargo fra BMS Herlev Wolfpack, som sluttede på en bronzeplads. Selvom Wolfpack og Sam ophævede samarbejdet kort før grundspillets afslutning, har hans indsats alligevel gjort at han fik flest stemmer, så stort tillykke til Sam".

DL har bedt nogle trænerkolleger om at komme med en udtalelse om årets træner og trænerteamet fra Aabyhøj IF - Thomas Johansen og Susanne Bay er kommet med følgende: "Vi synes BMS/Herlev Wolfpack har rykket sig rigtigt meget under Sam. De spiller som et hold og flytter bolden godt og med rigtig god spacing. Han var godt til at få hvert enkelt til at yde sit bedste, men aldrig glemme holdet. Vi har stor respekt for Sam og hans meget professionelle tilgang til basket."

Sam modtager sin pris samt et gavekort fra Go Dream så snart det er muligt.

Du kan se alle tidligere kåringer i DL herunder hvornår Sam blev årets træner 1. gang, ved at klikke her.