Nyheder

Amerikanske talenter til Stevnsgade BBK

Amerikanske talenter skal sikre Stevnsgade fast plads i bedste række.

Stevnsgade Basketball, har netop indgået aftale med to amerikanske kvindelige talenter, efter at klubben har sikret sig nye sponsorer til finansieringen af forstærkningerne.

Sammentømret trup
Det har været vigtigt for os som klub at holde på de spillere, som har bragt os frem til finalen sidste sæson i 1. Division”, siger træner Mogens Tygesen.

Det har samtidigt været vigtigt at styrke reboundspillet og tilføre holdet mere størrelse i forhold til sidste sæson, hvorfor valget er faldet på Julie Forster og Sarah Eichler fra USA som udenlandske forstærkninger. Vi glæder os utroligt meget til at tage imod Julie og Sarah. Ambitionen er at blive i Dameligaen, og så må vi se, hvad det derudover rækker til - vi forventer mere end kamp til stregen fra de andre hold ”, forklarer Mogens Tygesen.

Julie Forster, 22 år, har med hendes 187 centimeter, sit store talent og atletiske krop formået at sætte et solidt aftryk i amerikansk kvinde basket.

Julie er Albany Universitets bedste rebounder nogensinde med hele 1149. Hun er som eneste kvindelige spiller blevet indlemmet i Albanys eksklusive 1000/1000 klub med sine 1109 point og 1149 rebounds.

Hun endte collegekarrieren, som den tredjebedste rebounder ud af samtlige spillere i NCAAs 1. division i hele USA - og blev bl.a. i 2013 valgt som America East Conference Women's Basketball Scholar-Athlete of the Year.

Julie vil, udover at spille basket, være aktiv deltager i klubbens daglige sociale arbejde med børn og unge på Nørrebro.

Sarah Eichler, 22 år, er 182 cm høj og en stor, fysisk meget stærk spiller. Hun sluttede sin seniorsæson i NCAA 1. division 2013 for Green Bay University med et gennemsnit på 11,8 points, 4 rebounds og 3,5 assists per kamp med en skudprocent fra trepointslinjen på hele 41 procent og har været et af sit holds bærende spillere.

Hun har her i juli måned 2013 haft fornøjelsen af at være udtaget til Netscouts USA All Star Team og har repræsentere sit land i en firenations turnering i Kina.

Sarah vil ligesom Julie Forster deltage i klubbens sociale arbejde og CSR-projekter på Nørrebro.

Begge piger lander i København fredag den 16. august.

For yderligere information:

Mogens Tygesen, træner for dameligaholdet. tlf. 2087 4316 (mty@sport.dk).