Nyheder

Aabyhøj IF vinder og BK Amager på udebane

2. Kamp i mellemspillet var kampen hvor Aabyhøj IF skulle over bæltet for at komme til Amagerhallen hvor hjemmeholdet ville gøre hvad de kunne for at revanchere det tætte nederlag fra holdenes sidste møde.

Både BK Amager og Aabyhøj kom med en sejr i baggagen og der var lagt op til en spændende kamp. Og Spændende blev det også.

I 1. Periode startede Aabyhøj med at lægge et voldsomt højt pres på amagerspillerene. Der blev kæmpet om hver en bold og holdene var helt lige. For hjemmeholdet var Emilie Fogelstrøm varm fra starten og scorede 12 ud af Amagers 21 point ved at ramme 4 3’ere ud af 5 mulige.

Og fra Aabyhøj var det Alberte Rimdal der kommer godt fra start med 13 ud af gæsternes 23 point.

I 2. Periode trak Aabyhøj fra. Amager endte med at bukke under for presset og havde en del turnovers som Aabyhøj straffede.

Stillingen ved pausen er 33-43 og Amager har noget at tale om i pausen.

Og hvad Coach Lars Klussmann havde sagt er uvist men der var ingen tvivl om, at pigerne ville tilbage i kampen og med Dynn i front laver hjemmeholdet et flot comeback 18-9 så stillingen igen var næsten lige 51-52.

Stemningen i hallen steg gennem 3. Periode og igen var publikum med til at hjælpe til Amagers comeback.

I 4. Periode bølger kampen frem og tilbage. Det tætteste Amager kom på revanche var 60-61 og Aabyhøj havde hele tiden et modsvar til vores scoringer.

Aabyhøj spillede en flot kamp med variation både angrebs og forsvarsmæssigt og det virkede som om at Amager hele tiden var et lille skridt efter. Kampen ender 68-75.

Fra Amager scorede Dynn 26 point, Valerie Driscoll og 13 Emilie Fogelstrøm 12

Fra Aabyhøj scorede Malene Pedersen 23, Alberte Rimdal 16 og Caroline Wich 16