Nyheder

Aabyhøj IF vinder det jyske opgør

Kampen havde stor betydning for begge hold, der fortsat manglede den første sejr i sæsonen.

Og det var ret tydeligt fra første fløjt, at der stod meget på spil – det var rodet, nervøst og med ganske mange TO for begge hold.

Horsens BC kom absolut bedst fra start og efter første periode førte de lidt overraskende med 17-10 efter 10 minutter, hvor hjemmeholdet brændte og brændte.

Mistede bolde var bestemt også en del af spillet i begyndelsen af anden periode. Men stille og roligt kom AAIF tættere på Horsens BC – ikke mindst efter solidt forsvarsspil fra flere spillere og en hjemvendt Maria Steen Jespersen, der virkede som skulle hun bevise noget i angrebet.

Efter 20 minutter førte hjemmeholdet med 31-29 og det virkede absolut som om, at momentum var skiftet til fordel for AAIF.

Efter en peptalk og pause var alle så klar til anden halvleg – og igen TO til begge hold.

Julie Høier meldte sig nu ind i kampen – med scoringer og et par flotte blocks. Bianca Morsø gjorde det godt i en energisk opdækning af Rebecca Houmøller – og også Sophie Krognos, Kelly Meredith  og Sofie Tryggedsson kom på tavlen.

Horsens BC blev dog holdt nogenlunde inde i kampen – ikke mindst i kraft af en række sikre straffekast af Sarah Bersang ……. Men AAIF er nu foran med 45-40.

Både Maria Steen, Julie Høier, Sofie Tryggedsson, Bianca Morsø og Kelly Meridith fortsatte en koncentreret indsats i fjerde periode, der sluttede med en sikker sejr til AAIF på 61-52

For AAIF var det en solid holdindsats, der gjorde forskellen og resulterede i den ønskede sejr.

For Horsens BC var det ikke mindst Julie Ravn, Rebecca Houmøller og Sarah Bersang der lyste op.