Nyheder

Aabyhøj IF tog god skalp i Aabyhallen

 Falcon gæstede lørdag Åbyhallen, og der var stor usikkerhed om, hvilket hold Falcon ville stille med. To spillere har forladt holdet, og Simona Bartkova, som har været skadet i lang tid, skulle i dag på banen for første gang. Åbyhøj måtte til dagens kamp undvære Julie Høier som var på studietur.

Åbyhøj lægger stærkt ud med flot forsvar, og i angrebet bliver bolden spillet godt inside, hvor der i dagens kamp bliver spillet med musklerne – hvilket dog ikke generer Britt Harris, som udviser stor effektivitet. 1. periode ender 29-14 til Åbyhøj.

2. periode ligner meget den første, og Åbyhøj øger stille og roligt føringen. Bolden går fortsat meget inside, hvor Falcon ikke virker til at have fundet et svar på Britt Harris. Ved halvleg er stillingen 50-30 til Åbyhøj.

Tredje periode minder til forveksling om de to første perioder, dog lægger Falcon bedst ud med et par scoringer. Åbyhøj får dog hurtigt kontrolleret kampen, og efter en tredje periode hvor Britt Harris netter 14 point, fører Åbyhøj 71-47.

I fjerde periode virker Falcon slået, og der går 5 minutter af perioden før Falcon får scoret første gang. I den periode laver Åbyhøj et 11-0 run og skaber en føring på 82-47. Falcon får lidt gang i scoringerne til sidst i kampen, men Åbyhøj kører en sikker sejr hjem på 95-57.

Topscorere i kampen bliver Britt Harris fra hjemmeholdet med 24p og Elisabeth Brynaa, Falcon med 16p.

Åbyhøj er stadig ubesejret på hjemmebane, men desværre også stadig uden sejr på udebane.

Referat skrevet af Fie Husted