Nyheder

Aabyhøj IF taber til Norge Øst

Åbyhøj havde før kampen snakket om, at det som de skulle være gode til, for at vinde kampen mod Norge Øst var at tage flere rebounds, og være aggressive og komme på straffelinjen.

Det lykkedes ikke mod de noget større Nordmænd som spillede en flot kamp. Nordmændene havde hele kampen igennem flere pressede skud, som de gang på gang ramte.

1 periode starter med Åbyhøj som vinder hold bolden og kommer bedst fra start. Især Nicole Ballestero scorer point for de grønne. Nordmændene kommer dog godt igen og vinder perioden 17-15. Nordmændenes Tina Moen er her og der og alle vegne og er virkelig svær at holde for Åbyhøj.

2. periode ligner meget første med Nicole og Tina som de mest scorende for deres hold. Periodens højdepunkt er Sarah Bersangs coast to coast lay-up på signalet. Perioden vindes af Norgmændene 19-17 og kan dermed gå til en pause føring på 4 point.

3. periode bliver et mareridt for Åbyhøj som taber de 10 minutter med hele 26-9. Mia Henriksen begynder at tage over for Norge og hun ender som kampens topscorer med 24 point. Sofie TP er plaget af fejlproblemer gennem kampen men for scoret for de grønne sammen med Kia Fisker. 4. periode er op af bakken for de grønne som kæmper bravt, men når man kun scorer 62 point, skal man spille usandsynligt godt forsvar for at have en chance for at vinde.

Norge øst vinder fortjent med 79-62.

Topscorer for Åby er: Nicole Ballestero  17, Sofie TP 13, Kia Fisker 9 (8 rebounds).

Topscorer for Norge Øst er: Mia Henriksen 24, Tina Moen 17 (10 rebounds)