Nyheder

Aabyhøj IF slår Værløse BBK i Aabyhallen

Dagens opgør stod mellem to unge hold, der begge har tabt deres første kamp. Begge hold var sultne efter første sejr i turneringen, og Værløse var i denne kamp med deres to amerikanere, som ikke havde licens i den første kamp.

Kampen var en ret lige affære i første quarter med mange scoringer og forsvar præget af nerver og (over)aggressivitet. Begge hold havde helt tydeligt noget at bevise. Denne quarter endte med en smal føring til hjemmeholdet på 22-17. Maria Steen Jespersen stod for 12 af Aabyhøjs 22 point.

De næste to perioder mindede meget om den første, men nu også under kurven blev der gået til den, og hvis nogen er i tvivl, så er basketball en kontaktsport! – Dagens match-up mellem Britt Harris og Janet Hatfield bød på konstant kamp om position både i posten og i reboundsituationen. Britt Harris blev noteret for 14p og 15 rebounds, mens Janet Hatfield havde 8p og 5 rebounds.

Dominerende for Aabyhøj var især Maria Steen Jespersen og Bianca Morsø, som fik lov at spille uptempo med masser af fastbreaks og 1 mod 1 situationer i fart – et par svære spillere at spille overfor i den situation. Det endte også med at blive for meget for gæsterne, som måtte se sig slået af et hurtigt spillende hjemmehold, som gjorde deres for, at de over 200 tilskuere ikke kedede sig.

Maria Steen Jespersen havde en double-double med 22p og 10 rebounds, Bianca Morsø 15p, Britt Harris 14p, og Amalie Carlsen med 9 point fra 3’eren på kun 4 forsøg.

En stor tak til alle de mange grønne fans der var dukket op for at hjælpe damerne til deres første sejr!