Nyheder

Aabyhøj IF får sæsonens 1. sejr

Aabyhøj IF havde været tæt på i de seneste hjemmekampe mod de absolutte tophold men var som gæsterne stadig hårdt ramt af skader. Så det var spændende om de kunne udfordre sidste års sølvvindere fra Stevnsgade SuperWomen.

1. periode - begge hold startede lidt sløvt - der var ikke mange scoringer i de første minutter. Stevnsgade kom først i gang anført af Hanna Sheikh 11 point ( 3 3er ) var de hele tiden foran, men Aabyhøj var med anført af Mariyah Henleys 9 point. Stevnsgade vandt perioden 18-17.

2. periode: Stevnsgade styrede fuldstændigt begivenhederne uden at spille specielt godt, for Aabyhøj var det kun Mariyah Henley som viste noget angrebsmæssigt og derfor udbyggede Stevnsgade stille og roligt føringen - de vandt perioden med 15-8 og førte 33-25 ved pausen. Hanna Sheikh havde 16 point.

3. Periode: Stevnsgade kom hurtigt yderligere foran, og var oppe med 13 point i starten af 3. Periode. Åbyhøj kom lidt tilbage og var enkelte gange kun bagud med 8 point. Udover Mariyah Henley bidrog Camilla Andersen også med point for Åbyhøj. For Stevensgade gik Hanna Sheikh i stå, men så tog Tea Jørgensen og Alberte Dokkedal over. Stevensgade vandt 3. Periode 18-15 og havde fuld kontrol inden de sidste 10 minutter.

4. Periode: Åbyhøj kom stærkt ud til 4. Periode, og efter ca. 3 min., havde de reduceret Stevnsgades føring til 51-55. Det var fortsat en stærk spillende Mariyah Henley, som førte an.

Med lidt under 4 min., igen kom Åbyhøj foran for første gang siden 4-2, med 59-57.

I slutfasen kom Åbyhøj et par gange foran med 5 point, anført af kun 14 årige Malene Lind, som lavede de sidste 8 point for Åbyhøj. Stevensgade fik reduceret med en flot 3'er fra Mathilde Colding til 68-66, til Åbyhøj med 45 sekunder igen, og det blev kampens sidste scoring. Og det gav Åbyhøj sæsonens første sejr efter en fantastisk 4. Periode som blev vundet 28-15.

Topscorer Aabyhøj IF - Mariyah Henley 27 point, Malene Lind Pedersen 14 point og Camilla Andersen 11 point.

Topscorer Stevnsgade SuperWomen - Hanna Sheikh 16 point, Tea Jørgensen 15 point og Alberte Dokkedal 14 point
50