Nyheder

79ers vinder over SISU i Gentoftehallen

Sæsonens første kamp for SISU var imod lokalrivalerne fra Hørsholm 79ers i Gentoftehallen.

Begge mandskaber har fået en del nye spillere i løbet af sommeren så det var spændende om hvilket af de 2 hold der var mest sammenspillet på dagen. En faktor der kunne få afgørende betydning for hvem der skulle løbe med sejren.

Holdene kom godt i gang uden egentlig at kunne få hul på posen, en del små fejl, puttede 79ers på straffekastlinjen lidt for mange gange i faktisk hele 1. halvleg.

Holdene fulgtes pænt ad ud af 1 periode, med en snæver 79ers føring på 18-15 efter de første 10 minutter.

2. periode stod der 79ers på og specielt Line Piechnik havde hul igennem og Hørsholm blev fortsat sendt på straffe linjen, til frie skud, som de flot udnyttede. Gæsterne fik igennem kløgt og snilde skabt et lidt for stort hul og var afgørende foran 47-33, bl.a. på en scoring i sidste sekund af talentfulde Lena Svanholm.

2. halvleg blev et spædt forsøg på et comeback fra hjemmeholdet; men på trods af en til tider vellykket offensiv styret af Jazmine Redmon og en defensiv af Sille Balling og Shaniqua Nilles, lykkedes det aldrig at komme helt tæt på. 79ers lukkede kampen og vandt på deres større rutine, som bl.a. sendte dem til linjen 36 gange og ligeledes med en imponerende scorings % på 60.

Slutresultatet blev 69-86 (15-18, 18-29, 21-25, 15-14). Topscorer for SISU blev Jazmine Rodman med 20 point. For Hørsholm 79ers scorede Maryah Sydnor og Ivana Jovanovic hver 20 point.