Nyheder

79ers vinder i Aabyhallen

Første opgør i Hørsholm klarede Åbyhøj skærerne i hele første halvleg, hvorefter det gik noget sløjt for sig i anden halvleg.

Kampen i Åbyhøj skulle vise sig at blive lidt tættere i lidt længere tid, men med Hørsholm som en retfærdig vinder.

1. Periode:  Begge hold kommer ud og scorer i et højt tempo. Hørsholm kommer til hurtige scoringer tæt på kurven mod Åbyhøjs mand til mand forsvar, som mildest talt ikke fungerer særligt godt. Hørsholm starter ud i Zone og Åbyhøj rammer godt fra distancen, især Nicole Ballestero skulle kampen igennem vise sig at være Åbyhøjs bedste og eneste konstante scorer, også i starten hvor hun rammer flere gange.

Hørsholm trækker fra i midten af perioden, men Åbyhøj kommer godt igen til sidst. Hørsholm vinder perioden med 26-21.

2. Periode: Denne periode skulle vise sig at blive utrolig målfattig.

Der skulle gå ca. 7 min. af perioden før det lykkes Åbyhøj at komme på tavlen. Hørsholm scorer mere jævnt i perioden men heldigvis for Åbyhøj , rykker Hørsholm ikke i denne periode. Hørsholm vinder perioden 14-5 og kan gå til halvleg med en føring på 26-40.

3. Periode: Her kommer Åbyhøj rigtig godt med og får delvist lukket hullet til Hørsholm, inden de sidste par minutter af perioden hvor Hørsholm skruer op for tempoet og løber fra Åbyhøj.

Perioden ender med en 18-17. For Hørsholm var Iben Soltau her og der og alle vegne i angrebet. Hun ender da også med at blive Hørsholms mest scorende spiller i kampen.

4. Periode: Her skruer Hørsholm op for intensiteten i forsvaret og Åbyhøj har svært ved at komme til gode chancer. Hørsholm trkker stille og roligt fra og kampen ender med en 22 points sejr til Hørsholm, som må siges at være fortjent. Kampen ender 58-80.

Hørsholms skyder 49 procent på 2eren og 38 procent fra 3eren modsat Åbyhøjs 21 og 24 procent.

Topscorer for Åbyhøj er Nicole Ballestero 26 point, Sofie TP 10 point.

Topscorer for Hørsholm er Iben Soltau 26 point og Joy Burke med 18 point og 15 rebounds.