Nyheder

79ers stadigvæk ubesejret efter sejr over Aabyhøj IF

De danske mestre fra Hørsholm 79ers kom lørdag eftermiddag på besøg i Åbyhallen, som det eneste ubesejrede hold efter 2 runder. Og det er de stadig efter 3 runder, for de var bedre end Aabyhøj i begge ender af banen.

Hørsholm får en tidlig føring på 4-0 i en rodet start. Hørsholm udbygger føringen til 11-2 midt i perioden. Aabyhøj har mere end svært ved at komme til fornuftige chancer. Aabyhøj får mere gang i scoringerne i de sidste 5 minutter af perioden, men til gengæld scorer Hørsholm efter behag i den ende og vinder perioden 27-12.

Starten på 2. periode var endnu mere rodet end i 1. periode. Der gik næsten 5 minutter før Hørsholm fik scoret og da Aabyhøj kun havde scoret 4 point i samme periode havde Hørsholm stadig en solid føring. Men i de sidste 5 min kom Hørsholm i gang og endte med at vinde perioden 14-10 og havde en halvlegsføring på 41-22.

Hørsholm startede i kontrol og førte flere gange med over 20 point. Men midt i perioden havde Aabyhøj et godt run og fik reduceret Hørsholms føring til kun 10 point. Hørsholm fik taget en timeout og stoppet Aabyhøjs run og kom foran med 15 point. Men Aabyhøj sluttede godt af og vandt perioden 31-21 og var kun bagud 53-62 inden sidste periode.

Igen en start på en periode hvor spillet ikke var for godt Hørsholm vandt de første 4 min 5-2. Det mindre gode spil fortsatte perioden igennem og med 1,45 igen førte Hørsholm perioden 10-8 (72-61). Aabyhøj kom dog aldrig tættere på, så Hørsholm kørte en forholdsvis sikker sejr hjem på 75-63.

Topscorer for Hørsholm blev Meg Wilson med 22 point og Layne Murphy med 16 point. For Aabyhøj scorede tilbagevendte Caroline Wich 15 og det samme scorede Malene Pedersen.