Nyheder

79ers bringer sig foran 2-0 mod SISU

Var der tid nok til at komme sig efter nederlaget onsdag aften i Hørsholm. Ville hjemmeholdet finde formen til dette andet opgør i semifinale serien bedst af 5 kampe.

2 gode spørgsmål med 2 svar. 1. Nej der var ikke tid nok og ja hjemmeholdet kunne finde formen i dele af kampen.

Hørsholm 79ers kom bedst fra start. Sisu holdet var hele tiden lige et skridt bagefter og havde i perioden svært ved at holde de aggressive gæster væk fra at score. Sisu havde svært ved at få hul på scoringen og det var først efter godt 5 min spil at holdet kom inden for 4 point. Hørsholm spillede klogt gennem hele kampen, game planen var klar og man holdt fokus på at dække aggressivt forsvar på Sisus 3 nøgle spillere Hannah, Camma og Catharina. Det skulle vise sig at holde gennem hele kampen.

Hørsholm vinder perioden 20-16.

2.p: Hørsholm er i kontrol og kan gennem perioden udbygge føringen. Sisu holdet kæmper med de midler de har og viser i glimt at de ikke er langt bagefter. Det er dog svært for Sisu at komme frem til scoringer og kun godt forsvar gør at holdet ikke er bagud med mere en 8 point ved halvleg. Gritt Ryder er den mest toneangivende spiller for Hørsholm. Gritt formår at score selv og drive sit hold frem over bane ved hele tiden at lægge pres på når hun angriber kurven. Hos Sisu er det Catharina Palm der er fighter mest i begge ender for at holde sammen på tingene.

Hørsholm vinder perioden 19 – 15.

3.p: Sisu holdet kommer godt ud fra pausen og kæmper godt. Efter 4 min spil har holdet fået skåret gæsternes føring ned til 4 point. Men Hørsholm har lige et ekstra gear at bruge når det strammer til og kan gennem resten af perioden udbygge deres føring til 10 point inden 4 og sidste perioden. Det var nok de sidste 2 min i en meget velspillet tredje periode som afgjorde kampen. Hørsholm lige det skarpe.

Hørsholm vider perioden 17 – 15.

4.p: Hørsholm kommer bedst ud og afgøre reelt kampen i starten af periode med et sikkert greb om kampen og kan udbygge føringen til 15 point midtvejs. Sisu holdet har ikke troen på at det kan lade sig gøre at vende kampen. Opgøret ender 78 – 63 til Hørsholm. Og perioden 22 -17.

Afgørende for kampens udfald er klart Hørsholms støre brede på bænken. Omvendt kan Sisu med de midler de har til rådighed godt komme tilbage i serien. Det handler for Sisu om at holde fokus på egne evner og lægge alle nerver bag sig når de to hold mødesi kamp 3 den 4 april i Hørsholm.

Citat af Sepp Piontek ”Det er de berømte maginalen” der gør udslaget. Et andet og meget sigende citat som Sisu holdet skal tage med sig på banen i næste uge er.