Nyheder

3. sidste preview i grundserien

Når midtugens 2 kampe er spillet resterer der kun 2 runder af grundserien i årets DL.

Spændingen er stadig intakt i det BK Amager og BMS Herlev Wolfpack begge  kan vinde grundserien mens Hørsholm 79 ers og Aabyhøj IF kæmer om 3-4. pladsen. Kun at SISU ikke kan nå slutspillet er sikkert.

Coach for Aabyhøj IF Susanne Bay kommer her med sit bud på de 2 kampe:

BMS Herlev Wolfpack - BK Amager (tirsdag kl. 20:00 UCC-Hallen)

Med 2 kampe tilbage for begge hold bliver dette kampen om 1. pladsen i grundspillet. I teorien kan Amager stadig vinde grundspillet, selv med et nederlag tirsdag, men kræver sejr i Åbyhøj en onsdag aften og nederlag for Wolfpack til Sisu.

Jeg tror det ligesom sidste kamp mellem de 2 hold bliver en tæt kamp. I de sidste kampe Amager har spillet har de haft 4 spillere der scorer meget og kan Wolfpack få stoppet et par stykker af dem som minimum, så tror jeg hjemmeholdet trækker sig ud af kampen med en smal sejr.

Hørsholm 79ers - Sisu (onsdag kl. 18:30 Hørsholmhallen)

Umiddelbart ligner det jo en solid sejr til Hørsholm, men det kommer an på hvilket hold de stiller med. Sidste runde havde de 3 bærende spillere siddende udenfor med skader. Hvis ikke de 3 er klar til kampen mod Sisu tror jeg det bliver meget tæt, og Sisu vil gøre alt for at få deres første sejr.

Jeg tror dog at Hørsholm trækker det længste strå og har lært noget af kampen i fredags så de onsdag får en sejr over Sisu.