Nyheder

2 kampe på 2 dage

Fra ikke at spille turneringskamp i 1½ måned spiller Falcon nu to dage i træk, hvilket tydeligvis er langt bedre end de lange pauser.

Horsens var på besøg i ”Büllen” efter at have været i Lemvig dagen før. Kampen var på papiret en oplagt sejr for Falcon, men sidst de to hold spillede ”drillede” Horsens hjemmeholdet helt ind i 2. halvleg.

For Falcon på guardpladsen startede den tidligere Horsens-spiller, Josefine Sørensen, da Josefine Vincents i Amager-kampen fik sin egen tand gennem sin egen læbe og blev syet med flere sting.

Horsens kom foran 2-0 inden Falcon kom i gang. Falcon pressede på og var foran 25-8 efter 1. periode med scoringer af 7 forskellige spillere. Tidligt i 2. periode var det klart at løbet var kørt og begge hold brugte resten af kampen til at eksperimentere og få spillet alle spillere.

Falcon fordelte sine scoringer på alle 12 spillere med mellem 4 og 17 points. Jess Fuller fra Falcon havde sin sædvanlige double double (17p+10rebs) med kun 19 minutters spilletid. Horsens havde 8 forskellige spillere på scoringslisten.

Falcon vinder sikkert med 86-38 (25-8, 17-9 , 21-11, 23-10).

Som kommentatoren i den kolde Bülowvejshal sagde i sit oplæg til kampen, så havde det været lettere at presentere alle tilskuerne end spillerne.

Topscorer for Falcon blev Jess Fuller med 17 point, mens Sarah Bersang satte 10 point for gæsterne.

Referat skrevet af Ole John Nielsen, ojn@mail.tele.dk  .