Nyheder

14 point nederlag til de grønne i Aabyhallen

Lørdagens kamp mellem gæsterne fra SISU og værterne fra Aabyhøj var 2. opgør indenfor 24 timer, da de to hold netop havde mødtes fredag aften i pokal-semifinalen. Samme udfald - men to meget forskellige kampe.

Fredag aften bød på et nederlag efter en utilfredsstillende kamp, set med Aabyhøj-øjne.

Lørdag bød på helt andre takter fra hjemmeholdet, som spillede i højt tempo, og med en hel anden kontrol. Åbyhøj var foran med ca. ti point inden fjerde periode, men så skruede SISU op for tempoet, og presset op ad banen blev for stort for det unge Aabyhøj-hold. Britt Harris var en vigtig faktor under kurven, og trak en del fejl i kampen om position.

Fra SISU var det fem-kløveret Tea Jørgensen, Kiki Lund, Camilla Blands, Katrine Dyszkant og Nathalie Reshard, der blev den afgørende faktor i fjerde periode og lukkede og slukkede for det unge Aabyholds mulighed for at gå på juleferie med en sejr i den sidste kamp.

Ved slutfløjtet viste tavlen 85-71 i SISU-favør, men en godkendt indsats af det unge Aaby-mandskab, som nu kan gå på juleferie frem til den 11/1, hvor de møder Virum på udebane.

Stats fra kampen er forsinket.

Referat skrevet af Fie Husby